Info
Konkurrence  (KON):
Holdet træner 3-4 gange om ugen.
Holdet er det næste hold i konkurrenceafdelingen efter Talentholdet.
 
Målgruppe: Svømmere der har svømmet på Talentholdet, og som har lyst til fortsat at blive bedre til at svømme samt prøve kræfter større stævner.
Svømmerne vil få tilbud om deltagelse på Konkurrenceholdet gennem deres trænere fra Talentholdet. Forældrene får direkte besked fra klubben.
 
Alder : 9 til 11 år primært

Mål: At introducere svømmerne til svømning som sport og deltagelse i svømmestævner.  

Indhold: Dette er klubbens konkurrencehold. Holdets formål er at forberede svømmerne på konkurrencesvømning. Svømmerne stimuleres gennem vandaktiviteter og der er fokus på mere decideret banesvømning.
Svømmerne på konkurrenceholdet har landtræning, hvor der er fokus på at stimulere deres balanceevne samt deres motoriske udvikling. Under landtræning introduceres de til enkle elastikøvelser.
 
Stævner: Holdet bliver tilbudt at deltage i Midt Øst Begynderstævner, Bymesterskaberne, Klubmesterskabet og evt. et overnatningsstævne . Tidspunkter kommer under Aktivitetsplan under konkurrenceafdelingen.
 
Forældrehjælp: Forældre til svømmere på konkurrenceholdet skal forvente at skulle hjælpe til stævner og med kørsel til stævner.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen